dinsdag 24 oktober 2017

Mondriaan Cosy Cal 7 (achterkant)


Afhankelijk van hoe je de kleuren ingedeeld hebt aan de voorkant van je kussen heb je van bepaalde kleuren wat meer garen over , en van andere wat minder. Je zou garen bij kunnen kopen als je het heel belangrijk vindt dat elk vak een egale kleur heeft.
Ikzelf heb ervoor gekozen om de kleuren een beetje over te laten lopen en gewoon het garen te gebruiken wat ik nog had. Dan heb je genoeg aan 6 bollen Cosy. Ik vond het wel speels om het zo op te lossen.
Als je goed kijkt kan je op de foto zien dat ik het verloop van mint naar lavendel heb gedaan door van kleur te wisselen op de teruggaande toer ( het afhaken van de lussen), daardoor wordt de lavendeldraad door de mintkleurige lussen gehaald.

Hieronder vind je het patroon van de achterkant, je begint weer met een ketting van 52 lossen, bijvoorbeeld in de kleur van het grootste vak. Daarna ga je volgens patroon de lussen ophalen in de heengaande toer.

Als je andere kleuren gebruikt is het handig om het patroon uit te printen en in te kleuren met jouw kleurkeuze.

 Als dit patroon je wat minder aanspreekt kun je wachten tot volgende week, dan krijg je maar liefst 3 bonuspatronen!!

Als je beide helften af hebt kun je ze aan elkaar haken met een kleur naar keuze.( verkeerde kanten op elkaar leggen) Gebruik vasten of halve vasten.  Laat eerst een opening voor het binnenkussen of de losse kussenvulling en haak dan het laatste stukje dicht.
Geef je kussen een mooi plekje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten